Verkkovanhempainillat

EHYT järjestää vanhemmille kasvatuksen tueksi suunnattuja avoimia ja maksuttomia webinaareja eli verkkovanhempainiltoja. Verkkovanhempainillassa asiantuntija kertoo tutkimustietoon pohjaten, mitä vanhempien tulisi tietää käsiteltävästä aiheesta. Osallistujilla on myös mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja käydä aiheeseen liittyvää keskustelua. Verkkovanhempainillat käsittelevät erilaisia nuorten elämän kannalta tärkeitä aiheita kuten päihteitä, pelaamista ja sosiaalista mediaa. Otamme mielellämme vastaan myös toiveita webinaareihin liittyen!

Osallistuminen on helppoa: voit osallistua verkkovanhempainiltaan tietokoneella, kännykällä tai tablet-laitteella mistä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys. Verkkovanhempainilta toteutetaan Adobe Connectin avulla. Jos haluat osallistua mobiililaitteella, sinun tulee ladata Adobe Connect -sovellus iOSille täältä tai Androidille täältä. Tietokoneella osallistuessasi sinun tulee hyväksyä Adobe Connect Add-in. Verkkovanhempainiltaan pääset aina osoitteesta ehyt.adobeconnect.com/verkkovanhempainiltavarttia ennen tapahtuman alkua.

Verkkovanhempainillat tallennetaan, jotta niitä pääsee katsomaan myös jälkikäteen. Voit osallistua niihin halutessasi nimimerkillä.

Lisätietoja verkkovanhempainilloista: aino.harvola(a)ehyt.fi

Nuoret ja nikotiinituotteet

Katsottavissa myös Adobe Connect -tallenteena täällä.)
Lue myös aiheeseen liittyvä blogi.