Tervetuloa Smokefreen uudistuneille sivuille!

Smokefreen verkkosivusto on kesän aikana saanut uuden ilmeen. Uudistuksen myötä myös sisältöä pyritään päivittämään käyttäjäystävällisemmäksi. Sivusto on tarkoitettu opettajille, ohjaajille, nuorille sekä kaikille nikotiinittomuuden edistämisestä kiinnostuneille. Sivusto ei ole vielä täysin valmis kaikkien materiaalien ja kieliversioiden osalta – pahoittelut tästä! Sisältöä tullaan lisäämään syksyn mittaan ja jatkossa sivuilta löytyy sekä Smokefree-kisan materiaalia, videoklippejä, linkkivinkkejä ja paljon muuta!

Uuden sivuston myötä myös Smokefree-kilpailun ilmoittautuminen on auennut. Tervetuloa mukaan kaikki 7., 8. ja 9. luokat sekä yläkouluikäisistä koostuvat harrasteryhmät! Muistathan ilmoittaa ryhmäsi mukaan viimeistään perjantaina 7.9.2018.

Otamme mielellämme vastaan palautetta, toiveita ja ehdotuksia liittyen tähän sivustoon. Voit jättää kommentin sivustolle tai lähettää sähköpostia osoitteeseen smokefree (at) ehyt.fi

Aurinkoista ja pirteää syksyn alkua kaikille!

 

 

6 kommenttia artikkeliin ”Tervetuloa Smokefreen uudistuneille sivuille!”

 1. En löytänyt sivuilta, mitä pitää tehdä, jos joku luokan oppilas tavataan tupakoimasta. Minulle kävi näin, ja oppilas sanoo kyseessä olleen yksittäinen teko ja lupaa lopettaa. Mitä teen, oliko jokin lisätehtävä?

  • Hei!

   Kiitos viestistä. Kilpailun säännöt -yläpalkista löytyvät ohjeet:
   MITEN MENETELLÄÄN, JOS..
   ..nuori tupakoi, käyttää nuuskaa tai sähkösavuketta:

   Luokanvalvojan, ryhmän ohjaajan tai yhteyshenkilön tulee keskustella asiasta nuoren kanssa. Ryhmä ei automaattisesti putoa kilpailusta. Mikäli ryhmä haluaa jatkaa kilpailussa, on se mahdollista suorittamalla erillinen Smokefree-tehtävä. Ohjeet tehtävän suorittamiseksi löytyvät osoitteesta http://www.smokefree.fi. Tärkeää on, että ennen tehtävän suorittamista selvitetään nuoren ja koko ryhmän halukkuus jatkaa kilpailua sekä sitoutua jälleen sääntöihin.

   Valitettavasti sivut ovat näiltä osin vielä hieman kesken, eikä lisätehtävää täältä vielä löydy. Pyrimme lisäämään vaihtoehtoisia tehtäviä näille sivuille kilpailun alkuun mennessä.

 2. Hei, en löydä mistään Smokefree- kilpailun tulostettavaa materiaalia, henkilökohtaisia sitoumuspapereita ja ryhmän yhteistä seinälle laitettavaa paperia. Osaisitteko auttaa? Vai onko ne tarkoitus joakisen tehdä itse?

  • Hei,
   paino lähettää materiaalin suoraan kaikille linkin kautta ilmoittautuneille. Jos ei ole vielä tullut, niin pitäisi tulla tämän viikon aikana. Niille, jotka ovat ilmoittautuneet sähköpostise, lähetämme materiaalit asap, kun saamme ne painosta tänne toimistolle.

Jätä kommentti